Air Berlin…i la dignitat

3 08 2008

Aquest dies, tothom haurà sentit dir el nom d’aquesta companyia aèrea, segurament. Lamentablement, no és un cas aïllat. Si una cosa caracteritza als catalans, jo diria que som masells, ens agrada ser l’ase dels cops. Ens agredeixen, ens colpejen, i no fem rés…. Sembla que ens faci por respondre adequadament a aquestes agressions. Altres pobles, mol propers geogràficament al nostre, no tenen tants impediments a l’hora de respondre contundentment a una agressió com aquesta a la seva cultura, o a ells mateixos. La història n’està farcida d’exemples.

Per una vegada, hi ha una institució d’aquest país, que es digna a fer alguna cosa, i ho celebro profundament. No sé les raons, i francament, no m’importa que sigui una acció oportunista, però si el FC Barcelona no vola amb Air Berlin, i solicita un canvi de companyia per a desplaçar-se en la seva gira de pretemporada als EUA, que cadascú tregui les seves conclusions. Només per el fet de que molta gent suposi que es degut a l’actitud de la companyia davant la llengua catalana, ja fa el fet.

De tant en tant, per aixecar la moral col.lectiva, va bé que algú o alguna institució destacable del país, doni una passa endavant, i prengui decisisions una mica contundents. Com ja he dit, senyor Laporta, poc m’importen les seves raons, però gràcies desde aqui. Si quelcom podem fer els ciutadans normals en situacions com aquesta, és utilitzar l’unica arma que tenim: Utilitzar les nostres decisions com a consumidors en conseqüència. Jo no faig boicot a ningú, actuu en conseqüència als actes de cadascu, així a mi, Air Berlin no en tindrà MAI com a client, a no ser que canvii d’actitud.

Crec que és el més correcte i coherent

Anuncios

Acciones

Información

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: