Cicles d’entrenament

18 04 2009

Fa uns dies, vaig llegir per Internet, un mètode d’entrenament que consistia en entrenar en periodes de quatre setmanes, i, finalitzats aquests, descansar una setmana. Em vaig decidir a probar-lo, donat que porto molt de temps entrenant seguit, només descansant un dia a la setmana.

Encara que per falta de temps, les meves sessions d’entrenament no són molt dures, el fet de descansar només un dia, suposo que no serà el millor dels sistemes, però, és el que hi ha. Amb una familia, i una feina, no es pot fer rés més. Com a mínim ara, he aconseguit poder practicar entre setmana, hi això millora molt el rendiment.

La veritat, és que potser hauria de posar-me en mans d’un entrenador, perquè em dissenyés un plà, però per ara, estic satisfet del rendiment, i com que el meu principal inconvenient és el temps, poques coses més puc fer

Després de la Cursa de Bombers, i aprofitant la Setmana Santa, he disfrutat doncs, del meu primer descans setmanal. Desprès he iniciat un nou cicle. La veritat és que muscularment és nota la parada, costa una mica més del compte arrancar, però el rendiment és molt semblant al assolit en el periode anterior. Crec que haurà anat bé deixar descansar el cos, durant uns dies, i també la ment, treient-la de la rutina del entrenament.

Ahir vaig fer running, i encara que el ritme va ser una mica més baix, la veritat és que les sensacions no van ser dolentes, igual que la resta de la semana inicial d’aquest cicle. Comfio en la setmana que bé, tornar a estar al 100%, donat que dono per normal que la primera setmana del cicle, m’ho haig de prendre amb una mica de calma.

El final d’aquest primer cicle sencer, coincideix amb el meu inici a la temporada de Triathló, el Triathló de Sitges serà la primera prova de foc. Aquest any, la meva intenció, és fer un Tritahló al mes, més o menys. Entre això i la muntanya, diversió assegurada….

Anuncios

Acciones

Información

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: