Vall de Núria

18 08 2009

010_ValldeNuria

Si hi ha un lloc de muntanya ideal per als nens, aquest se’ns dubte és la Vall de Nuria. Vall de Nuria, és una estació hivernal, que al estiu, programa diverses activitats per als més petits de la familia. En un entorn privilegiat, aquesta enclotada vall de muntanya, té el gran avantatge de ser accessible únicament a través del seu tren cremallera, o a peu, cosa que fa que gaudeixi d’una tranquilitat única i envejable.

Apart d’aquestes activitats enfocades als més petits, vall de Nuria és inici de multitud de itineraris i ascensos a pics, aptes per a persones més avesades a la muntanya. És un punt molt tradicional de referència per al excursionisme català, i els esports d’hivern. L’activitat en aquesta vall, és remunta en el temps, pràcticament fins a un moment desconegut en la nostra història.

El fet és que la vall compta amb un complex turístic, al voltant de l’estació del cremallera, que compren un petit centre comercial, diversos hotels, i un alberg de la Generalitat. Així com el complex corresponent a la estació d’esqui, focalitzada pràcticament en donar un servei familiar, amb aquest aire de pau i tranquilitat tan especial.

Una visita totalment recomanable, que farà que els nens passin una jornada o jornades, inolvidables.

Anuncios

Acciones

Información

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: