7/02. Mitja Marató de Granollers

8 02 2010

La veritat és que ha estat una gran experiència, mes dura de l’esperat, donat el relleu de la prova. Les continues pujades i baixades et fan acusar de manera molt marcada l’esforç, apart de l’anomenat “efecte dorsal”.

El ritme inicial era molt fort, reduint-se progressivament. Hem aconseguit aguantar els 5 min/qm, fins al quilòmetre 12. El tram final de La Garriga, és d’una gran duresa, i on hi ha més desnivell, l’acumulació de quilòmetres comença a fer efecte. Una dura rampa, i un tram inacabable d’un passeig flanquejat per uns arbres que, crec que són plataners.

Després la baixada i el inici del retorn. Només pensar que ja estem de tornada et dona noves forces, però els quilòmetres pesen…

Cal destacar també la duresa dels dos últims quilòmetres finals, on ja les cames no responen igual. Les sensacions han estat excel.lents fins al quilòmetre 8, on la duresa es comença a notar. Encara que les molèsties son suportables.

Per ser la primera mitja marató, crec que ha estat una gran carrera. Ara em dedico a recuperar-me, donat que hauré de disminïr la intensitat d’entrenaments per el curset de Socors i Medicina de Muntanya.

Anuncios

Acciones

Información

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s




A %d blogueros les gusta esto: