18/07. Triatló de la Vila

4 09 2010

Encara que han passat molts dies, escric la entrada corresponent. Últimament no tinc gaire temps per a rés  aixi que he anat retrassant la publicació de la entrada. La Triatló de la Vila d’aquest any, ha estat multitudinària, com les anteriors. Cada vegada més, es nota com aquest esport va agafant força doncs les competicions que es fan a Barcelona compten amb gran afluència de públic i novell en gran part.

Respecte a la competició estrictament, les sensacions van ser d’una prova acceptable, punt. El tram de natació demostrava clarament la falta de entrenament en aquest segment, últimament no he estat gaire regular. Però la recuperació va ser bastant bona en els dos segments següents, compensant la pèrdua anterior. Sense ser gaire dur, el segment de natació va ser esgotador al intentar fer-se una forat a la sortida. Primer tram del sector molt incòmode, no trobem ritme fins al inici del segon terç, on tenim més espai per nadar, una vegada superat el espigó. El ritme es bastant bó i les sensacions són bones desde llavors, però el retard ja era insuperable.

Després d’aquest primer segment, canvi radical en la bicicleta, on aconsegueixo un molt bon ritme. les classes de spinning i tenen a veure, suposo. Mitjana una mica superior als 35 qm/h, i passa volant, volant.. Bon ritme, velocitats bones, i a millorar la tècnica en els girs, que encara em fa perdre molt de temps.

Arriba el tercer segment, el que hem fa perdre posicions normalment per el esforç, però ja desde el inici veig clarament que tinc combustible a la recamàra. Tenint present la llargada del segment, intento arribar en condicions al tram final. El final del trajecte abans d’iniciar la tornada s’en fa llarg, però al fer el gir em noto molt bé i augmento el ritme progressivament. L’últim quilòmetre el faig sent conscient de que és un temps bó per a aquest segment. Acabo sense problemes

1 24′ 24”. temps clavat al del any passat. Només em quedarà un dubte: Si haguès entrenat normalment la natació, amb els bons temps de bicicleta i running, quina hauria estat la marca?

Anuncios

Acciones

Información

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: