Bon viatge, Steve…

6 10 2011

Avui, m’he aixecat com cada dia per operar als mercats, i hem trobo amb aquesta noticia, que no per esperada deixa de ser menys desagradable. Crec que ens deixa un gran geni dels nostres temps. Algú a qui el temps valorarà correctament. Crec que no som conscients de la dimensió i la influència que ha tingut aquesta persona en les nostres vides.

Reconec que no só c del tot un fan dels seus productes i potser, d’algunes de les seves pràctiques comercials. Apple és una marca propietària que t’encadena a comprar els seus productes per sempre. Però el que si és cert i cal reconèixer, és que la visió de com havia de ser el futur de l’Steve ha inspirat a molts.

A nivell personal, aquesta persona tenia un esperit de lluita fora de tot dubte. La seva biografia està plagada d’episodis que haurien fet que més d’un s’enfonsés, pero l’Steve sempre sorgia de les seves pròpies cendres… Lamentablement, aquesta última batalla contra el càncer no l’ha pogut guanyar…

Allà on vaigs, bon viatge Steve…

Anuncios

Acciones

Información

One response

6 10 2011
Albert Salvany Rebled

Els discurs més famós d’Steve Jobs, que en un dia com avui la xarxa no deu parar de reproduïr, el va fer a la Universitat de Standord, quan va recollir el titol de doctor Honoris Causa.

És un discurs que el vaig sentir fa temps, i em va apassionar, per això el vaig linkar al blog

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: